ZGJEDHURA

Machines

RB-10075 A1 UV me shtrat të sheshtë Printer

RB-10075 A1 + përmasave të mëdha format UV flatbed printer me madhësi max printim 100 * 75cm dhe tre piececs Epson shtypura kokat mund të shtypura në material rrotullues dhe të sheshtë me një printer. White + Color + Vanish të gjithë të jenë të shtypura.

ZGJEDHURA

Machines

RB-4030T A3 T-shirt Machine Printer

Kjo RB-4030 A3 (40 * 30cm) dhe A2 (40 * 60cm) T-shirt printer janë përditësuar për 6 breza dhe përdor teknologjinë më të re. Kjo makinë shtypjen t-shirt mund ta instaloni me një copë Epson ose dy copa kokat Epson për të arritur shtypjen shpejtësi më të mirë dhe efekt të gjalla.

ZGJEDHURA

Machines

RB-4060 Pro A2 UV me shtrat të sheshtë Printer

RB-4060 Pro UV flatbed printer ka madhësi max Printime 40 * 60 cm dhe mund të shtypura në material rrotullues dhe banesë dy. Printer UV ka dy copa Epson kokë që mund të shtypura me ngjyrë të bardhë + + Vanish fuqi. Kornizë fortë dhe dizajn i zgjuar është nxjerrë në pah të kësaj makine A2 UV.

RAINBOW DIGITAL flatbed

PRINTER gjallë e WORLD.

Nga zgjedhjen dhe konfigurimin e duhur
makinë për punën tuaj për të ndihmuar ju të financuar blerjen që gjeneron fitime të dukshme.

SHANGHAI RAINBOW

INDUSTRIAL CO., LTD

Themeluar në vitin 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co, Ltd, është një prodhues profesional të makinës T-shirt shtypjen, printer UV flatbed, printer kafe, duke u përqëndruar në produkt R & D, prodhimit, shitjes dhe shërbimit. E vendosur në rrethit Songjiang Shanghai me transport të përshtatshëm, i kushtohet Rainbow për kontroll të rreptë të cilësisë, risi teknologji dhe të shërbimit të zhytur në mendime të konsumatorëve. Ajo rradhazi marrë CE, SGS, LVD EMC dhe çertifikatat e tjera ndërkombëtare. Produktet janë të njohura në të gjitha qytetet në Kinë dhe të eksportuara në 200 vende të tjera në Evropë, Amerikën e Veriut, Lindja e Mesme, Oqeani, Amerika e Jugut, etj. OEM dhe ODM urdhërat janë të mirëpritur gjithashtu.

i fundit

LAJME

  • How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer

    How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer Date: October 20, 2020  Post By Rainbowdgt Introduction: As we all know, the uv printer has a wide range of applications, and there are many materials that can be printed. However, if you want to print on rotary bottles or mugs, at this tim...

  • How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer

    How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer Publish Date: October 15, 2020   Editor: Celine DTG(Direct to Garment)printer also can called T-shirt printing machine, digital printer, direct spray printer and clothes printer. If just looks appearance, it’s easy to mix the b...

  • How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer

    How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer Publish Date: October 9, 2020    Editor: Celine As we all know, with the development and widespread use of uv printer, it brings more convenience and colored our daily life. However, every printing machine has its service life. So daily...