diulas

mesin

RB-1016 A0 Large Size Industrial UV Flatbed Printer

RB-1016 A0 UV flatbed printer can print on rotary and flat material with all color just by one printer. It can print CMYK, White and Varnish at the same time. The Max Printing Size is 160*100cm.

diulas

mesin

RB-4060 Plus A2 UV Mesin Flatbed Printer

RB-4060 Plus A2 uv flatbed printer can print on flat and rotary materials with all color, CMYKWV, White and Varnish at the same time. This A2 uv printer can print max printing size is 40*60cm and with double Epson DX8 or TX800 heads. It can print on various items and wide applications, such as phone case, golf ball, metal, wood, acrylic, rotary bottles, USB disks, CD, bank card etc.

diulas

mesin

Mesin Printer Kaos Digital RB-4060T A2

Spésifikasi printer kaos oblong RB-4060T: Nami: printer kaos digital RB-4060T. Lingkungan Gawe: 0 ~ 28 ℃ HR40-60%.

diulas

mesin

Rb-3646T Dual Pallets kaos oblong Mesin printer

Magnét gancang ukuran A2 printer dtg dtg kaos oblong mesin percetakan tekstil printer dijieun ku Laskar Pelangi Digital. Ieu bisa nyitak dina pésta kawas T kaos jeung hoddies kalawan warna vivid jeung speed gancang. Kusabab éta dtg t-shirt printer boga 4 TX800 print huluna, meh bisa nyitak dina pésta poék jeung 4 * CMYK + WW atanapi dina warna bodas t-shirt CMYK * 4 mun meunang speed percetakan gancang industri. Oge dtg printer boga mangsi Sistim sirkulasi otomatis bodas pikeun nyegah tinta bodas meunang bakiak na kaluar lancar sadaya waktu.

diulas

mesin

RB-R700 DTF Direct to film printer machine

RB-R700 DTF Direct to film printer comes with dual Epson 4720/I3200 print heads, CMYKW, all colors available at once with fast speed and high resolution. It accept all types of facbric(cotton, nylon, Linen, polyester, etc) heating transfer printing with vivid design. Shoes, hats, jeans printing all available. it comes with the power shaking machine, heat press machine as well. we provide one-stop service.

diulas

mesin

Rb-10075 A1 UV Flatbed printer

Rb-10075 A1 + ukuranana UV format badag flatbed printer jeung ukuranana max percetakan 100 * 75cm sarta tilu piececs Epson print huluna bisa nyitak dina bahan usaha Rotary na datar ku salah printer. Bodas + Warna + ngaleungit sagala jadi dicitak.

Katumbiri digital FLATBED

Printer warni dunya.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

Shanghai katumbiri

Industri CO., LTD

Didirikeun taun 2005, Shanghai Laskar Pelangi Industrial Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional tina mesin kaos oblong percetakan, printer UV Flatbed, printer kopi, fokus dina produk R & D, produksi, jualan na jasa. Lokasina di Kab Songjiang Shanghai jeung angkutan merenah, Laskar Pelangi dedicates ka kontrol kualitas ketat, inovasi téhnologi jeung layanan palanggan wijaksana. Ieu successively diala CE, SGS, LVD EMC na certifications internasional lianna. Produk anu populér di sagala kota di Cina jeung diékspor ka 200 nagara sejen di Eropa, Amerika Utara, Wétan Tengah, Oséania, Amérika Kidul, jsb. pemesanan OEM na ODM ogé tampi.

panganyarna

wartos

  • Kumaha Cara Nyitak sareng Alat Percetakan Rotary dina UV Printer

    Kumaha Nyitak sareng Alat Percetakan Rotary dina Tanggal Printer UV: 20 Oktober 2020 Dipasang Ku Rainbowdgt Perkenalan: Sakumaha urang terang, printer uv ngagaduhan seueur aplikasi, sareng seueur bahan anu tiasa dicetak. Nanging, upami anjeun hoyong nyetak dina botol atanapi cangkir puteran, dina waktos ieu ...

  • Kumaha Ngabédakeun Bedana antara UV Printer sareng DTG Printer

    Kumaha Ngabédakeun Bedana antara UV Printer sareng DTG Printer Publish Date: 15 Oktober 2020 Editor: Celine DTG (Langsung ka Garment) printer ogé tiasa disebat mesin kaos oblong, printer digital, printer spray langsung sareng printer baju. Upami ngan ukur katingali penampilanna, gampang dicampur b ...

  • Kumaha Laksanakeun Pangropéa sareng Runut Urutan ngeunaan UV Printer

    Kumaha Cara Ngamankeun sareng Ngeureunkeun Urutan ngeunaan Tanggal Printer UV Nyebarkeun: 9 Oktober 2020 Editor: Celine Sakumaha urang sadayana terang, ku pamekaran sareng panggunaan nyebar printer uv, éta bakal ngajantenkeun langkung genah sareng ngawarnaan kahirupan urang sadidinten. Nanging, unggal mesin percetakan ngagaduhan umur jasa. Janten unggal dinten ...