diulas

mesin

Rb-10075 A1 UV Flatbed printer

Rb-10075 A1 + ukuranana UV format badag flatbed printer jeung ukuranana max percetakan 100 * 75cm sarta tilu piececs Epson print huluna bisa nyitak dina bahan usaha Rotary na datar ku salah printer. Bodas + Warna + ngaleungit sagala jadi dicitak.

diulas

mesin

Rb-4030T A3 kaos oblong Mesin printer

Rb-4030 ieu A3 (40 * 30cm) jeung A2 (40 * 60cm) printer kaos oblong geus diropéa pikeun 6 generasi sarta kagunaan teknologi newest. mesin percetakan t-shirt Ieu tiasa install jeung hiji potongan Epson atawa dua lembar huluna Epson pikeun ngahontal speed percetakan pangalusna sarta pangaruh vivid.

diulas

mesin

Rb-4060 Pro A2 UV Flatbed printer

Rb-4060 Pro UV flatbed printer boga ukuran percetakan max 40 * 60cm sarta bisa nyitak dina bahan usaha Rotary na datar duanana. The printer UV boga dua buah sirah Epson nu bisa nyitak jeung pangaruh bodas + ngaleungit warna +. Pigura kuat jeung desain pinter teh sorot tina mesin A2 UV ieu.

Katumbiri digital FLATBED

Printer warni dunya.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

Shanghai katumbiri

Industri CO., LTD

Didirikeun taun 2005, Shanghai Laskar Pelangi Industrial Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional tina mesin kaos oblong percetakan, printer UV Flatbed, printer kopi, fokus dina produk R & D, produksi, jualan na jasa. Lokasina di Kab Songjiang Shanghai jeung angkutan merenah, Laskar Pelangi dedicates ka kontrol kualitas ketat, inovasi téhnologi jeung layanan palanggan wijaksana. Ieu successively diala CE, SGS, LVD EMC na certifications internasional lianna. Produk anu populér di sagala kota di Cina jeung diékspor ka 200 nagara sejen di Eropa, Amerika Utara, Wétan Tengah, Oséania, Amérika Kidul, jsb. pemesanan OEM na ODM ogé tampi.

panganyarna

wartos

  • How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer

    How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer Date: October 20, 2020  Post By Rainbowdgt Introduction: As we all know, the uv printer has a wide range of applications, and there are many materials that can be printed. However, if you want to print on rotary bottles or mugs, at this tim...

  • How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer

    How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer Publish Date: October 15, 2020   Editor: Celine DTG(Direct to Garment)printer also can called T-shirt printing machine, digital printer, direct spray printer and clothes printer. If just looks appearance, it’s easy to mix the b...

  • How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer

    How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer Publish Date: October 9, 2020    Editor: Celine As we all know, with the development and widespread use of uv printer, it brings more convenience and colored our daily life. However, every printing machine has its service life. So daily...