diulas

mesin

RB-6090 A1 UV Mesin Flatebed Printer

Ukuran A1 ukuran RB-6090 UV flatbed printer ieu nganggo sirah citak 3 * DX8, ukuran percetakan maksimal 60 * 90cm. Tiasa nyetak bodas, warna sareng varnis. gancang gancang sareng resolusi luhur.

diulas

mesin

RB-4060 Plus A2 UV Mesin Flatbed Printer

Bodas sareng Varnish dina waktos anu sami. Printer A2 uv ieu tiasa nyetak ukuran percetakan maksimal 40 * 60cm sareng dobel Epson DX8 atanapi TX800. Éta tiasa nyetak dina sababaraha barang sareng aplikasi anu lega, sapertos telepon case, golf ball, metal, kayu, akrilik, botol rotary, disk USB, CD, kartu bank dll.

diulas

mesin

Mesin Printer Kaos Digital RB-4060T A2

Spésifikasi printer kaos oblong RB-4060T: Nami: printer kaos digital RB-4060T. Lingkungan Gawe: 0 ~ 28 ℃ HR40-60%.

diulas

mesin

Rb-10075 A1 UV Flatbed printer

Rb-10075 A1 + ukuranana UV format badag flatbed printer jeung ukuranana max percetakan 100 * 75cm sarta tilu piececs Epson print huluna bisa nyitak dina bahan usaha Rotary na datar ku salah printer. Bodas + Warna + ngaleungit sagala jadi dicitak.

Katumbiri digital FLATBED

Printer warni dunya.

Ti milih na Konfigurasi bener
mesin keur proyek Anjeun pikeun nulungan anjeun ngabiayaan nu meuli anu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

Shanghai katumbiri

Industri CO., LTD

Didirikeun taun 2005, Shanghai Laskar Pelangi Industrial Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional tina mesin kaos oblong percetakan, printer UV Flatbed, printer kopi, fokus dina produk R & D, produksi, jualan na jasa. Lokasina di Kab Songjiang Shanghai jeung angkutan merenah, Laskar Pelangi dedicates ka kontrol kualitas ketat, inovasi téhnologi jeung layanan palanggan wijaksana. Ieu successively diala CE, SGS, LVD EMC na certifications internasional lianna. Produk anu populér di sagala kota di Cina jeung diékspor ka 200 nagara sejen di Eropa, Amerika Utara, Wétan Tengah, Oséania, Amérika Kidul, jsb. pemesanan OEM na ODM ogé tampi.

panganyarna

wartos

  • Kumaha Cara Nyitak sareng Alat Percetakan Rotary dina UV Printer

    Kumaha Nyitak sareng Alat Percetakan Rotary dina Tanggal Printer UV: 20 Oktober 2020 Dipasang Ku Rainbowdgt Perkenalan: Sakumaha urang terang, printer uv ngagaduhan seueur aplikasi, sareng seueur bahan anu tiasa dicetak. Nanging, upami anjeun hoyong nyetak dina botol atanapi cangkir puteran, dina waktos ieu ...

  • Kumaha Ngabédakeun Bedana antara UV Printer sareng DTG Printer

    Kumaha Ngabédakeun Bedana antara UV Printer sareng DTG Printer Publish Date: 15 Oktober 2020 Editor: Celine DTG (Langsung ka Garment) printer ogé tiasa disebat mesin kaos oblong, printer digital, printer spray langsung sareng printer baju. Upami ngan ukur katingali penampilanna, gampang dicampur b ...

  • Kumaha Laksanakeun Pangropéa sareng Runut Urutan ngeunaan UV Printer

    Kumaha Cara Ngamankeun sareng Ngeureunkeun Urutan ngeunaan Tanggal Printer UV Nyebarkeun: 9 Oktober 2020 Editor: Celine Sakumaha urang sadayana terang, ku pamekaran sareng panggunaan nyebar printer uv, éta bakal ngajantenkeun langkung genah sareng ngawarnaan kahirupan urang sadidinten. Nanging, unggal mesin percetakan ngagaduhan umur jasa. Janten unggal dinten ...