Bintang

mesin

RB-1016 A0 Printer Flatbed UV Ukuran Industri

Printer flatbed RB-1016 A0 UV bisa nyithak kanthi materi Rotary lan Flat kanthi kabeh warna mung karo siji printer. Bisa nyithak CMYK, Putih lan Varnish sekaligus. Ukuran Pencetakan Maksimum 160 * 100cm.

Bintang

mesin

Mesin Printer Flatbed RB-4060 Plus A2 UV

RB-4060 Plus A2 uv flatbed printer can print on flat and rotary materials with all color, CMYKWV, White and Varnish at the same time. This A2 uv printer can print max printing size is 40*60cm and with double Epson DX8 or TX800 heads. It can print on various items and wide applications, such as phone case, golf ball, metal, wood, acrylic, rotary bottles, USB disks, CD, bank card etc.

Bintang

mesin

Mesin Printer Kaos Digital RB-4060T A2

Spesifikasi printer flatbed T-shirt RB-4060T: Jeneng: Printer kaos digital RB-4060T. Lingkungan Kerja: 0 ~ 28 ℃ HR40-60%.

Bintang

mesin

RB-3646T Dual Pallets Mesin Printer

Magnetic cepet ukuran A2 printer dtg dtg T-shirt mesin printing textile printer digawe dening Rainbow Digital. Iku bisa print ing sandhangan kaya T shirt lan hoddies karo werna urip lan kacepetan cepet. Amarga dtg t-shirt printer wis 4 TX800 print kepala, supaya bisa nyithak ing sandhangan peteng karo 4 * CMYK + WW utawa ing werna putih t-shirt CMYK * 4 kanggo njaluk kacepetan printing cepet industri. Uga ing dtg printer wis ink sistem sirkulasi otomatis putih kanggo nyegah ink putih njaluk clog lan metu lancar kabeh wektu.

Bintang

mesin

RB-R700 DTF Direct to film printer machine

RB-R700 DTF Direct to film printer comes with dual Epson 4720/I3200 print heads, CMYKW, all colors available at once with fast speed and high resolution. It accept all types of facbric(cotton, nylon, Linen, polyester, etc) heating transfer printing with vivid design. Shoes, hats, jeans printing all available. it comes with the power shaking machine, heat press machine as well. we provide one-stop service.

Bintang

mesin

RB-10075 A1 UV Flatbed Printer

RB-10075 A1 + ukuran UV format gedhe flatbed printer karo ukuran max printing 100 * 75cm lan telung piececs Epson print kepala bisa print ing materi Rotary lan warata dening siji printer. Putih + Warna + ngilang kabeh dicithak.

Rainbow DIGITAL flatbed

PRINTER warni THE WORLD.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

SHANGHAI Rainbow

INDUSTRIAL CO., LTD

Madeg ing taun 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka mesin T-shirt printing, printer UV Flatbed, printer warung, ngarahke ing produk R & D, produksi, dodolan lan layanan. Dumunung ing distrik Songjiang Shanghai karo transportasi trep, Rainbow Pendidikan kanggo kontrol kualitas ketat, inovasi teknologi lan layanan customer wicaksana. Iku kasil dijupuk CE, SGS, lvd EMC lan sertifikasi internasional liyane. Produk sing populer ing kabeh kutha ing China lan diekspor kanggo 200 negara liyane ing Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Oceania, Amerika Selatan, etc. pesenan OEM lan Potongan uga tampi.

anyar

PAWARTA

  • Cara Nyithak nganggo Piranti Rotary Print ing Printer UV

    Cara Nyithak nganggo Piranti Piranti Rotary ing Tanggal Printer UV: 20 Oktober 2020 Posting dening Rainbowdgt Pambuka: Kaya sing wis dingerteni, printer uv duwe macem-macem aplikasi, lan ana akeh bahan sing bisa dicithak. Nanging, yen sampeyan pengin nyithak botol utawa cangkir rotary, saiki ...

  • Cara Mbedakake Bedane UV Printer lan DTG Printer

    Cara Mbedakake Beda antara Printer UV lan Tanggal Diterbitake Printer DTG: 15 Oktober 2020 Editor: Printer Celine DTG (Langsung menyang Garmen) uga bisa diarani mesin cetak Kaos, printer digital, printer semprotan langsung lan printer klambi. Yen mung katon, gampang dicampur b ...

  • Cara Ngatasi Maintenance lan Urutan Shutdown babagan Printer UV

    Cara Ngatasi Maintenance lan Urutan Shutdown babagan Tanggal Printer UV Printer: 9 Oktober 2020 Editor: Celine Kaya sing kita ngerteni, kanthi pangembangan lan panggunaan printer uv sing nyebar, bakal menehi luwih penak lan menehi warna saben dina. Nanging, saben mesin cetak duwe umur layanan. Dadi saben dina ...