Bintang

mesin

Mesin Printer Flatbed RB-6090 A1 UV

Printer flatbed ukuran A1 RB-6090 UV kanthi kepala cetak 3 * DX8, ukuran cetak maksimal 60 * 90cm. Bisa nyithak putih, warna lan pernis. kacepetan cepet lan resolusi dhuwur.

Bintang

mesin

Mesin Printer Flatbed RB-4060 Plus A2 UV

Putih lan Pernis kanthi bebarengan. Printer A2 uv iki bisa nyithak ukuran cetak maksimal 40 * 60cm lan nganggo endhas Epson DX8 utawa TX800 dobel. Bisa dicithak ing macem-macem barang lan aplikasi sing amba, kayata case phone, golf ball, logam, kayu, akrilik, botol rotary, disk USB, CD, kertu bank lsp.

Bintang

mesin

Mesin Printer Kaos Digital RB-4060T A2

Spesifikasi printer flatbed T-shirt RB-4060T: Jeneng: Printer kaos digital RB-4060T. Lingkungan Kerja: 0 ~ 28 ℃ HR40-60%.

Bintang

mesin

RB-10075 A1 UV Flatbed Printer

RB-10075 A1 + ukuran UV format gedhe flatbed printer karo ukuran max printing 100 * 75cm lan telung piececs Epson print kepala bisa print ing materi Rotary lan warata dening siji printer. Putih + Warna + ngilang kabeh dicithak.

Rainbow DIGITAL flatbed

PRINTER warni THE WORLD.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

SHANGHAI Rainbow

INDUSTRIAL CO., LTD

Madeg ing taun 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka mesin T-shirt printing, printer UV Flatbed, printer warung, ngarahke ing produk R & D, produksi, dodolan lan layanan. Dumunung ing distrik Songjiang Shanghai karo transportasi trep, Rainbow Pendidikan kanggo kontrol kualitas ketat, inovasi teknologi lan layanan customer wicaksana. Iku kasil dijupuk CE, SGS, lvd EMC lan sertifikasi internasional liyane. Produk sing populer ing kabeh kutha ing China lan diekspor kanggo 200 negara liyane ing Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Oceania, Amerika Selatan, etc. pesenan OEM lan Potongan uga tampi.

anyar

PAWARTA

  • Cara Nyithak nganggo Piranti Rotary Print ing Printer UV

    Cara Nyithak nganggo Piranti Piranti Rotary ing Tanggal Printer UV: 20 Oktober 2020 Posting dening Rainbowdgt Pambuka: Kaya sing wis dingerteni, printer uv duwe macem-macem aplikasi, lan ana akeh bahan sing bisa dicithak. Nanging, yen sampeyan pengin nyithak botol utawa cangkir rotary, saiki ...

  • Cara Mbedakake Bedane UV Printer lan DTG Printer

    Cara Mbedakake Beda antara Printer UV lan Tanggal Diterbitake Printer DTG: 15 Oktober 2020 Editor: Printer Celine DTG (Langsung menyang Garmen) uga bisa diarani mesin cetak Kaos, printer digital, printer semprotan langsung lan printer klambi. Yen mung katon, gampang dicampur b ...

  • Cara Ngatasi Maintenance lan Urutan Shutdown babagan Printer UV

    Cara Ngatasi Maintenance lan Urutan Shutdown babagan Tanggal Printer UV Printer: 9 Oktober 2020 Editor: Celine Kaya sing kita ngerteni, kanthi pangembangan lan panggunaan printer uv sing nyebar, bakal menehi luwih penak lan menehi warna saben dina. Nanging, saben mesin cetak duwe umur layanan. Dadi saben dina ...