Bintang

mesin

RB-10075 A1 UV Flatbed Printer

RB-10075 A1 + ukuran UV format gedhe flatbed printer karo ukuran max printing 100 * 75cm lan telung piececs Epson print kepala bisa print ing materi Rotary lan warata dening siji printer. Putih + Warna + ngilang kabeh dicithak.

Bintang

mesin

RB-4030T A3 Mesin Printer

RB-4030 iki A3 (40 * 30cm) lan A2 (40 * 60cm) printer T-shirt wis dianyari kanggo 6 generasi lan ulah teknologi Newest. mesin printing t-shirt iki bisa nginstal karo siji Piece Epson utawa rong bagéyan kepala Epson kanggo entuk kacepetan printing paling apik lan efek urip.

Bintang

mesin

RB-4060 Pro A2 UV Flatbed Printer

RB-4060 Pro UV flatbed printer wis ukuran printing max 40 * 60cm lan bisa print ing materi Rotary lan warata loro. Printer uv wis rong bagéyan sirah Epson kang bisa print karo efek putih + ngilang werna +. Pigura kuwat lan desain pinter murup mesin A2 UV iki.

Rainbow DIGITAL flatbed

PRINTER warni THE WORLD.

Saka milih lan configuring hak
mesin kanggo proyek kanggo ngewangi sampeyan Finance tuku sing ngasilake bathi ngelingke.

SHANGHAI Rainbow

INDUSTRIAL CO., LTD

Madeg ing taun 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka mesin T-shirt printing, printer UV Flatbed, printer warung, ngarahke ing produk R & D, produksi, dodolan lan layanan. Dumunung ing distrik Songjiang Shanghai karo transportasi trep, Rainbow Pendidikan kanggo kontrol kualitas ketat, inovasi teknologi lan layanan customer wicaksana. Iku kasil dijupuk CE, SGS, lvd EMC lan sertifikasi internasional liyane. Produk sing populer ing kabeh kutha ing China lan diekspor kanggo 200 negara liyane ing Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, Oceania, Amerika Selatan, etc. pesenan OEM lan Potongan uga tampi.

anyar

NEWS

  • How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer

    How to Print with a Rotary Printing Device on UV Printer Date: October 20, 2020  Post By Rainbowdgt Introduction: As we all know, the uv printer has a wide range of applications, and there are many materials that can be printed. However, if you want to print on rotary bottles or mugs, at this tim...

  • How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer

    How to Distinguish the Differences between UV Printer and DTG Printer Publish Date: October 15, 2020   Editor: Celine DTG(Direct to Garment)printer also can called T-shirt printing machine, digital printer, direct spray printer and clothes printer. If just looks appearance, it’s easy to mix the b...

  • How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer

    How to Do Maintenance and Shutdown Sequence about UV Printer Publish Date: October 9, 2020    Editor: Celine As we all know, with the development and widespread use of uv printer, it brings more convenience and colored our daily life. However, every printing machine has its service life. So daily...