Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd

Crita kita

Madeg ing taun 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd punika perusahaan dhuwur-tech ing Shanghai. Pelangi Produsèn profesional ngarahke ing R & D, Manufaktur, dodolan dhuwur-tech printer flatbed digital, printer foil digital, printer pangan lan nyediakake solusi printing digital sakabèhé. Rainbow iki markasé ing wilayah industri Sarwa City-Shanghai Songjiang Industrial Park jejer kanggo akeh perusahaan internasional-kelas kapisan. perusahaan Rainbow wis ditetepake perusahaan cabang lan kantor ing kutha Wuhan, Dongguan, Henan etc.

Wiwit madegé, Rainbow Bears misi "Colorful donya." Lan ngeyel ing idea manajemen "Nggawe Nilai liyane kanggo pelanggan lan mbangun platform kanggo karyawan kanggo entuk poto-worth" lan kebon kontrol kualitas ketat lan layanan customer pemikir , karyawan experienced siyap kanggo ngrembug apa kabutuhan pelanggan 'karo layanan profesional.

Kita tetep nganyari teknologi lan layanan mulane wis kasil dijupuk sertifikasi internasional kayata CE, SGS, IAF, EMC lan 15 paten liyane. Produk sing didol uga ing kabeh kutha lan provinsi ing China, lan diekspor kanggo Eropah, Amérika Lor, Timur Tengah, Asia, Oseania, Amerika Selatan lan 200 negara liyane. pesenan OEM lan Potongan uga tampi. Ora ketompo kanggo milih produk paling anyar saka Katalog utawa ngupaya pitulungan engineering kanggo aplikasi khusus dhewe, sampeyan bisa ngrembug kabutuhan purchasing karo pusat layanan customer kanggo njaluk bantuan.