Shanghai Laskar Pelangi Industrial Co., Ltd

Carita urang

Didirikeun taun 2005, Shanghai Laskar Pelangi Industrial Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan tinggi-tech di Shanghai. Katumbiri téh produsén profésional fokus dina R & D, manufaktur, jualan di luhur-tech printer flatbed digital, printer foil digital, printer dahareun jeung nyadiakeun solusi percetakan digital sakabéh. Katumbiri keur kantor pusatna di wewengkon industri tina Sarwa Kota-Shanghai Songjiang Industrial Park nu padeukeut jeung loba pausahaan internasional-kelas munggaran. parusahaan katumbiri geus ngadegkeun pausahaan Cabang jeung kantor di kota Wuhan, Dongguan, Henan jsb

Kusabab yayasan, Laskar Pelangi ngasuh misi "Warni dunya". Na insists dina gagasan manajemen "Jieun nilai leuwih pikeun konsumén jeung ngawangun platform kanggo karyawan pikeun ngahontal timer patut" na dedicated ka kontrol kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana , pagawé ngalaman nu siap ngabahas salah sahiji kabutuhan konsumén 'kalayan layanan profésional.

Simkuring tetep ngamutahirkeun téhnologi jeung layanan kituna geus successively diala certifications internasional kayaning CE, SGS, IAF, EMC sarta 15 patén-patén lianna. Produk anu dijual ogé di sagala kota jeung propinsi di Cina, sarta diékspor ka Eropa, Amerika Utara, Wétan Tengah, Asia, Oséania, Amérika Kidul sarta 200 nagara séjén. pemesanan OEM na ODM ogé tampi. Perkara teu milih produk panganyarna ti katalog atawa neangan bantuan rékayasa pikeun aplikasi husus sorangan, anjeun tiasa ngabahas pangabutuh purchasing anjeun jeung puseur layanan palanggan mun meunang pitulung.