Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd

Historia jonë

E themeluar në vitin 2005, Shanghai Rainbow Industrial Co., Ltd, është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë në Shangai.Rainbow është një prodhues profesionist që fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e printerëve dixhitalë të teknologjisë së lartë me shtrat të sheshtë UV, printerëve dixhitalë direkt në film (DTF) dhe printerëve direkt në veshje (DTG) dhe ofron zgjidhjen e përgjithshme të printimit dixhital.

Rainbow e ka selinë në zonën industriale të Parkut Industrial të qytetit Brilliant Shanghai Songjiang, i cili është ngjitur me shumë kompani ndërkombëtare të klasit të parë.Kompania Rainbow ka krijuar degë dhe zyra në qytetin e Wuhan, Dongguan, Henan, etj.

Që nga themelimi i tij, Rainbow mban misionin e "Colorful the world" dhe këmbëngul në idenë e "Krijimit të më shumë vlerës për klientët dhe ndërtimit të një platforme për punonjësit për të arritur vetëvlerësimin" dhe të përkushtuar ndaj kontrollit të rreptë të cilësisë dhe shërbimit të kujdesshëm ndaj klientit, punonjësit me përvojë janë të gatshëm të diskutojnë çdo nevojë të klientit me shërbim profesional.

Ne vazhdojmë të përditësojmë teknologjinë dhe shërbimin, prandaj kemi marrë me sukses certifikatat ndërkombëtare si CE, SGS, IAF, EMC dhe 15 patenta të tjera.Produktet shiten mirë në të gjitha qytetet dhe provincat në Kinë dhe eksportohen në Evropë, Amerikën e Veriut, Lindjen e Mesme, Azi, Oqeani, Amerikën e Jugut dhe 156 vende të tjera.Urdhrat OEM dhe ODM janë gjithashtu të mirëseardhura.Pavarësisht nëse duhet të zgjidhni produktin më të fundit nga katalogu apo të kërkoni ndihmë inxhinierike për aplikacionin tuaj të veçantë, ju mund të diskutoni nevojat tuaja për blerje me qendrën e shërbimit të klientit për të marrë ndihmë.

harta e mbledhjes së fotografive të klientit