Mostrat e printimit UV

Printim akrilik

Printim i shenjës së zyrës akrilike

Printim i shenjës së qelqit akrilik

Printim fotografik akrilik

Printim akrilik i artit të bukur

Foto direkt në akrilik

Imazhi i printimit akrilik

Printim i drejtpërdrejtë në akrilik

XP600 Head Print Akrilik

Foto direkt në akrilik të pastër

Printimi i pllakave qeramike

Foto e vajzës në pllaka

Lule me printim me pllaka qeramike

Me shkëlqim në qeramikë

Printoni me shkëlqim të trashë në pllaka

Printim xhami

Printim me shishe qelqi të vogël

Printim i albumit prej xhami

Printim i albumit prej xhami

Printimi i distinktivit të rrumbullakët

Printimi i shisheve të verës

Printimi i fotove artistike

KT Board Print

KT Board Print

KT Board UV Printer

Printim lëkure

Printer këpucësh

Printim tavoline prej lëkure

Printime këpucësh lëkure

Printim UV lëkure

Printim Metal

Printimi i shisheve rrotulluese

Printim me mulli metalik

Zinxhiri kyç

Printim i drejtpërdrejtë i metalit

Printim metalik me zinxhir çelësash

Printim me fletë metalike UV

Printim UV-në-mbulesë metalike

Printim me shkëlqim metalik

Printer i orës së murit

Printim i fletëve metalike

Printimi i skedarit të thonjve

Printimi i kasës celulare

Printeri i kutisë së telefonit

Printeri i kutisë së telefonit

Printer për kuti telefoni celular

Printer për kuti telefoni celular

Printeri i kasës celulare

Printeri i kasës celulare

Printeri i kasës celulare

Printeri i kasës celulare

Printeri i kasës celulare

Printeri i kasës celulare

Printim plastik

Zhduk në printimin e kartës

Printim me stilolaps UV

Printimi i kartës së zezë

Printim direkt në stilolapsa

Printer plastik

Printer plastik

Printer plastik

Printer plastik

Printer plastik

Printer plastik

Direkt në kutinë e telefonit

Maxresdefault

Trunk Printer UV

Printim UV në stilolapsa

Printer për kartat kryesore PVC

Kuti plastike ODM

Printimi i shenjave të trotuarit

Printim me shishe rrotulluese dhe turi dhe top

Topa UV Glof

Topa UV Glof

Topa bazë UV

Makinë për shtypjen e vezëve

Printim i kupës plastike

Printim i kupës qeramike

Printim i kupës qeramike

Printim i kupës qeramike

Printim me shishe plastike

Printimi i shisheve

Printim me shishe plastike

Printimi i shisheve

Printim me shishe plastike

Printim druri

Druri i printimit UV

Orë me printim UV

Druri për printim UV

Printimi i fletëve të drurit

Printim UV në kuti druri

Printim i kutisë prej druri

Printim UV druri

Druri Musib Box Printim UV

Të tjerët

Shtypja e qiririt

Printimi i materialeve heterogjene

Jade Print

Shtyp guri

Printimi i bllokut të hyrjes

Printimi i fotografive prej guri

Printimi i kutisë së dhuratave