Гаранција за услуга по продажбата.

Ви благодариме што ги купивте нашите дигитални печатачи!

За ваша безбедност во употреба, компанијата Rainbow ја даде оваа изјава.

1. 13 месеци гаранција

● Проблемите предизвикани од самата машина и нема штета од трето лице или човечка причина, мора да се гарантираат;
● Ако резервните делови, поради надворешна нестабилност на напонот, се изгорени, нема гаранција, како што се чип-картички, моторни намотки, погон на моторот итн.;
● Доколку резервните делови, поради проблеми со пакувањето и транспортот, не можат да работат правилно, се обезбедени;
● Главите за печатење не се загарантирани, бидејќи ја проверивме секоја машина пред испораката и главите за печатење не можат да се оштетат од други работи.

Во рамките на гарантниот рок, дали да се купи или замени, товарот го поднесуваме ние.По истекот на гарантниот период, ние нема да го сносиме товарот.

2. Бесплатна замена на нови компоненти
Квалитетот на нашите машини е 100% загарантиран, а резервните делови може да се заменат бесплатно во рок од 13 месеци гаранција, а авионскиот превоз е исто така на товар на нас.Главите за печатење и некои потрошни делови не се вклучени.

3. Бесплатна онлајн консултација
Техничарите ќе останат онлајн.Без разлика какви технички прашања може да имате, лесно ќе добиете задоволителен одговор од нашите професионални техничари.

4. Бесплатно упатство за инсталација на лице место
Ако сте во можност да ни помогнете да ја добиеме визата и исто така сакате да ги сносите трошоците како што се авионски билети, храна, сместување итн, можеме да ги испратиме нашите најдобри техничари во вашата канцеларија и тие ќе ви дадат целосни упатства за инсталацијата додека не знаете како да ракувате со машините.

Сите права се задржани

dtg-печатач-кина