Manuia le Tufuga: Fa'afefea ona Avea Antonio ma Fa'ata'ita'i Lelei ma Fai Pisinisi ma Rainbow UV Printers

O Antonio, o se tagata faufau faufau mai le US, sa i ai se fiafiaga o le faia o galuega taulima i mea eseese.Sa fiafia o ia e fa'ata'ita'i i le acrylic, fa'ata, fagu, ma le ta'ele, ma lolomi fa'ailoga tulaga ese ma tusitusiga i luga.Sa ia manao e liliu lana mea fiafia i se pisinisi, ae sa ia manaomia le meafaigaluega sao mo le galuega.

Na ia su'e i luga ole laiga mo se fofo ma maua ai i matou i Alibaba.Sa fiafia o ia ia matouRB-2030Lomitusi UV, o se masini fa'apitoa ma tele e mafai ona lolomi i luga o so'o se mea.Na ia okaina se tasi mai ia i matou ma maua i totonu o le lua vaiaso.Sa maofa o ia i taunuuga.O ana galuega faatufugaga na foliga mata'ina, faatasi ai ma lanu viia ma aafiaga uiga ese.

manuia pisinisi ile lomitusi Rainbow UV (2)

Na amata ona ia fa'atau atu ana galuega taulima i luga ole laiga ma luga ole laiga.Ma lafo nisi o ana vitio lomitusi i luga o le Tiktok manumalo tele e pei o lana tagata faʻatau. O ana faʻatauga na faʻateleina vave ma avea o ia ma tagata faʻatau faamaoni a matou.Na ia fai mai o le lomitusi RB-2030 UV o le meafaigaluega sili lea mo lana fiafiaga.

manuia pisinisi ile lomitusi Rainbow UV (3)

Peitaʻi, a o tuputupu aʻe lana pisinisi, na iloa ai e Antonio e lē lava le telē o le A4 o le lomitusi mo ona manaʻoga.Sa ia manao e lolomi le lapopoa tele ma le tele o mea eseese, e pei o laupapa laupapa, ipu uʻamea, paʻu, ma isi.

O lea matou te fautua atu ia te ia ma a matouNano 7Lomitusi UV, pe a uma le telefoni, ua matua faamalieina o ia i le Nano 7 lelei ma le saoasaoa.Sa ia filifili e toe faatau mai se tasi mai ia i matou.Na ia fai mai o le tele o lomitusi tetele o le a mafai ai e ia ona faʻaalia lona fatufatuaʻi sili atu ma ausia ai faʻamanuiaga sili atu.E mafai ona ia lolomi i luga o lapoʻa tetele ma tele mea eseese ma sili atu ona mataʻina aafiaga.

Fai mai Antonio: "O le RB-2030 UV lomitusi o se tasi lea o aʻu tupe sili ona lelei. Na mafai ai ona ou ofoina atu le tele o filifiliga ma auaunaga i aʻu tagata faʻatau, ma faʻaopoopo atili ai le matagofie ma le taua i aʻu galuega taulima. Ou te matua faʻafetai mo lenei lomitusi, o na faʻataunuʻuina ai loʻu fatufatuaʻi."

O le tala lea a Atonio i le auala na avea ai o ia ma se mamanu manuia i a tatou lomitusi UV.Ua fa’afetaia i matou i le avea ai ma se vaega o lana faigamalaga ma ua matou mitamita ai i le va’ai atu i le manuia o lana pisinisi.Afai e te fiafia i a matou lomitusi UV, faʻamolemole asiasi i la matou upega tafaʻilagi poʻofaafesootai matoumo nisi fa'amatalaga.


Taimi meli: Sep-07-2023