o le a le UV lomitusi

O nisi taimi tatou te le amanaiaina ai le malamalama sili ona taatele.La'u uo, e te iloa o le a le UV lomitusi?
 
Ina ia faapuupuu, UV lomitusi o se ituaiga fou o masini lomitusi numera faigofie e mafai ona lolomi saʻo mamanu i luga o mea mafolafola eseese e pei o tioata, ipu sima, acrylic, ma paʻu, ma isi.
 
E masani lava, e tolu vaega masani:
1. E tusa ai ma le ituaiga o mea lomitusi, e mafai ona vavae ese ma tioata UV lomitusi, lolomi uʻamea UV, ma lomitusi paʻu UV;
2. E tusa ai ma le ituaiga o pusi e faʻaaogaina, e mafai ona vavae ese i le lomitusi Epson UV, lomitusi Ricoh UV, lomitusi Konica UV, ma le lomitusi Seiko UV.
3. E tusa ai ma le ituaiga o meafaigaluega, o le a avea suiga UV lomitusi, fale-tupu lomitusi UV, lomitusi UV faaulufale mai, ma isi.
 
O tulaga lomitusi o le lomitusi UV e masani ona aofia ai:
1. O le vevela o le ea galue e sili atu i le va o le 15oC-40oC;afai o le vevela e maualalo tele, o le a aʻafia ai le taamilosaga o vaitusi;ma afai e maualuga tele le vevela, o le a faigofie ona mafua ai le vevela tele o vaega;
 
2. O le susu o le ea i le va o le 20% -50%;afai e maualalo tele le susu, e faigofie ona mafua ai le faʻalavelave electrostatic.Afai e maualuga tele le susu, o le a faʻafefeteina le ausa vai i luga o le mea, ma o le lolomi i luga o le mamanu o le a faigofie ona mou atu.
 
3. O le itu o le la e tatau ona i tua.Afai o loʻo faʻasaga i le la, o le ultraviolet rays i le susulu o le la o le a tali atu i le vaitusi UV ma mafua ai le faʻamalosi, ina ia faʻamago se vaega o le vaitusi aʻo leʻi faʻafefe i luga o le mea, lea o le a aʻafia ai le lomitusi.
 
4. O le mafolafola o le eleele e tatau ona i luga o le tulaga faalava e tasi, ma le le tutusa o le a mafua ai le mavaevae o mamanu.
 
E pei ona va'aia e tagata, i le taimi nei o lomitusi fa'akomepiuta o lo'o lolomi masani.Faatasi ai ma se lomitusi UV o le a tele avanoa, filifili ma Rainbow Inkjet, e mafai ona matou tuʻuina atu se masini lomitusi maualuga mo oe.


Taimi meli: Iul-12-2021