Lomitusi UV i luga ole tapoleni


O lomitusi UV i luga o tapoleni e ofoina atu ai se auala faʻapitoa e faʻaalia ai ata, ata, ma ata, ma lona gafatia e gaosia ai lanu mataʻina ma faʻamatalaga lavelave, e sili atu nai lo tapulaʻa o metotia lolomi masani.

UV Lomitusi e Faatatau

Ae tatou te le'i su'esu'eina lona fa'aogaina i luga o tapoleni, se'i o tatou malamalama i le uiga o le lolomiga a le UV.
UV (Ultraviolet) lomitusi o se ituaiga lolomi numera e faʻaogaina moli ultraviolet e faʻamago pe fofo vaitusi aʻo lolomi.O lomiga e le gata ina maualuga le lelei ae e mafai foi ona teteʻe i le mou atu ma le maosi.E mafai ona latou tatalia le faʻaalia i le susulu o le la e aunoa ma le leiloa o lo latou olaola, o se faʻaopoopoga tele mo le faʻaoga i fafo.

Le Ata o Lomitusi i luga o le tapoleni

Aisea e tapoleni ai?O le tapoleni ose ala sili ona lelei mo le toe gaosia o ata po'o ata ona o lona tino ma le umi o le ola.E fa'aopoopoina ai se loloto ma lagona fa'ata'ita'i i lomitusi e le mafai e pepa masani ona fa'atusaina.
O le faiga o le lomitusi tapoleni e amata i se ata numera maualuga.Ona lolomi sa'o lea o le ata i luga o mea tapoleni.O le tapoleni lolomi e mafai ona faʻaloloa i luga o se faʻavaa e fai ai se tapoleni lolomi ua saunia mo le faʻaalia, poʻo le masani masani, matou te lolomi saʻo i luga o le tapoleni ma faʻavaa laupapa.
O le tu'ufa'atasia o le umi o le lolomi a le UV ma le matagofie o le tapoleni e maua ai se tu'ufa'atasiga fa'afiafia - lolomi UV i luga o tapoleni.
I le lolomiga o le UV i luga o le tapoleni, o le vaitusi UV-curable e faʻaoga saʻo i luga o le tapoleni, ma o le moli ultraviolet e vave faʻamalolo ai le vaitusi.O le mea lea e maua ai se lolomi e le gata ina mago vave ae e teteʻe foi i le malamalama o le UV, vaivai, ma le tau.

tapoleni-

Tulaga lelei ole Lomitusi UV ile tapoleni

Tau maualalo, maualuga tupe maua

O le lolomiina o le UV i luga o le tapoleni e maua mai i se tau maualalo, i le tau lolomi ma le tau lolomi.I luga o maketi fa'atau oloa, e mafai ona e mauaina se tapoleni lapo'a ma fa'avaa i se tau maualalo, e masani lava o le tasi fasi tapoleni avanoa A3 e itiiti ifo i le $1.Ae mo le tau lolomi, e itiiti ifo foi i le $1 i le sikuea mita, lea e faaliliu i le tau lolomi A3, e mafai ona le amanaiaina.

Tumau

O lomiga ua fa'amaloloina a le UV i luga o tapoleni e umi ma fa'asa'o ile la ma le tau.O le mea lea e talafeagai ai mo fa'aaliga i totonu ma fafo.

Fetuuna'i

O le tapoleni e maua ai se fa'alelei tulaga ese e fa'aopoopoina ai le loloto i le lolomi, a'o le lolomi a le UV e fa'amautinoa ai le tele o lanu viia ma fa'amatalaga ma'ai.I luga o le lolomi lanu vibrant, e mafai ona e faʻaopopoina le embossing e mafai moni lava ona aumaia le lolomi se lagona faʻanumeraina.

Pe o oe o se tagata lomitusi poto masani, poʻo se lima lanu meamata faatoa amata, o le UV lomitusi i luga o tapoleni o se galuega sili ona lelei e alu i ai.Afai e te fiafia, faamolemole aua le faatuai e tuu se savali ma o le a matou faaali atu ia te oe se fofo atoatoa lomitusi.


Taimi meli: Iuni-29-2023