Hvilken slags kaffe kan vi udskrive med kaffeprinteren?

Hvilken slags kaffe1

Kaffe som en af ​​de tre mest populære drinks i verden, endnu mere berømt end te, som har en lang historie.

Da kaffe er meget varm på dette marked, kommer den med en speciel printer, kaffeprinteren.Kaffeprinteren bruger spiseligt blæk, og den kan printe billede på kaffen, specifikt på skum.

Som folk ved, det spiselige blæk som ekstrakt fra plante, så hvordan kunne det udskrive på væske?Netop hvis folk bruger kaffeprinteren og printer direkte på kaffen, vil blækket blande sig i kaffen.Men til mælkeskumkaffen kan printeren have en fantastisk printeffekt.

Bestemt, kaffe kan samlet omtales som en espresso (italiensk koncentreret kaffe).Produktionsprocessen til espresso tilberedes med kort tid og højt tryk, og efter at have koncentreret kaffens smag er smagen særlig stærk.

Så hvilken type kaffe passer til vores kaffeprinter?

1. Macchiato: Espresso + Mælkeskum

Hvilken slags kaffe2Hvilken slags kaffe 3

Macchiato Caramel symboliserer sødme.Machiatto tilsatte ikke frisk fløde og mælk, den brugte kun to skeer stort mælkeskum.Smag Machiatto bør ikke agitation det, finde den passende vinkel direkte drikke, kan du stadig holde kaffe niveau i munden.

2. Caffee Latte: Espresso + meget dampet mælk + få mælkeskum

Hvilken slags kaffe4

Latte er lavet af en lille kop espresso og et glas mælk, ligesom cappuccino.latte bruger en stor mængde mælk at drikke, så sammenlign med cappuccinoen, den smager mere lækkert.

3. Cappuccino: Espresso + få dampet mælk + fantastisk mælkeskum

Hvilken slags kaffe5

Cappuccinoen er en kaffe lavet af den samme mængde italiensk koncentration og skummælk.Cappuccino er en mælkeskumkaffe, du kan smage mælkens sødme, når du drikker den, og så kan du smage espressoens bitterhed og rigdom.

4. Flad hvid: Espresso + få dampet mælk + få mælkeskum

Hvilken slags kaffe6

Flad hvid bruges som et specielt skummetmælksråmateriale for at minimere kaffebitter og indholdet af koffein.Det gør ikke ondt i maven, så det er glat, velduftende og har ingen bitterhed.

5. Mokka: Espresso + chokoladesirup + lidt dampmælk + fantastisk mælkeskum

Hvilken slags kaffe7

Mokka er normalt konstrueret af en tredjedel af espressoen og to tredjedele af mælkeskummet, tilsæt lidt chokolade (normalt tilsætning af chokoladesirup) på grund af forholdet mellem chokolade og mælk, Mokkas smag er lidt sød, så det er normalt kvinders drink .

Alt i alt, som folk kan se, er der seks typer kaffe, som passer til vores kaffeprinter.Denne forretningsmulighed vil gøre din kaffebar anderledes end nogen andre.


Indlægstid: 18. september 2021