Idéer til rentabel udskrivning - Pen & USB stick

I dag er UV-printervirksomhed kendt for sin rentabilitet, og blandt alle de job, derUV printerkan klare, er udskrivning i batches uden tvivl det mest rentable job.Og det gælder for mange ting såsom kuglepen, telefonetuier, USB-flashdrev osv.

Normalt behøver vi kun at printe ét design på én batch penne eller USB-flashdrev, men hvordan udskriver vi dem med høj effektivitet?Hvis vi udskriver dem én efter én, ville det være en tidsspildende og torturerende proces.Så vi skal bruge en bakke (også kaldet palle eller form) til at holde disse genstande sammen på én gang, ligesom billedet viser nedenfor:

A2-pen-palle

Sådan kan vi sætte snesevis af kuglepenne i hullerne og sætte hele bakken på printerbordet til udskrivning.

Efter at vi har lagt emnerne på bakken, skal vi også justere emnets position og retning, så vi kan sikre os, at printeren kan udskrive på det nøjagtige sted, vi vil have den til.

Så sætter vi bakken på bordet, og det kommer til softwaredriften.Vi skal have designfilen eller et udkast til bakken for at kende mellemrummet mellem hver spalte både i X-aksen og Y-aksen.Vi skal vide dette for at indstille mellemrummet mellem hvert billede i softwaren.

Hvis vi kun skal printe ét design på alle varer, kan vi indstille dette tal i kontrolsoftwaren.Hvis vi skal udskrive flere designs i én bakke, skal vi indstille mellemrummet mellem hvert billede i RIP-softwaren.

Nu før vi laver rigtig udskrivning, skal vi lave en test, det vil sige at udskrive billeder på bakken dækket med et stykke papir.På den måde kan vi sikre os, at intet er spildt på at prøve.

Når vi har fået alt rigtigt, kan vi udføre selve udskrivningen.Det kan virke besværligt selv at bruge en bakke, men anden gang du gør dette, vil der være meget mindre arbejde til dig.

Hvis du vil vide mere om processen med at printe på varer i batches på bakke, er du velkommen til atsend os en besked.

Her er nogle tilbagemeldinger fra vores kunder til reference:

pen-usb-bakke pen-usb-bakke-2

pen-usb-bakke-3


Indlægstid: 24. august 2022