Hvordan udskriver man et silikoneprodukt med en UV-printer?

UV-printeren er kendt som dens universalitet, dens potentiale til at udskrive farverige billeder på næsten enhver form for overflade som plastik, træ, glas, metal, læder, papirpakke, akryl og så videre.På trods af dens fantastiske egenskaber, er der stadig nogle materialer, som UV-printeren ikke kan udskrive, eller som ikke er i stand til at opnå det ønskede printresultat, såsom silikone.

Silikone er blød og fleksibel.Dens super glatte overflade gør det svært for blækket at blive siddende.Så normalt udskriver vi ikke et sådant produkt, fordi det er svært, og det ikke er umagen værd.

Men nu til dags bliver silikoneprodukterne mere og mere forskellige, behovet for at printe noget på det bliver ikke muligt at ignorere.

Så hvordan udskriver vi gode billeder på det?

Først og fremmest skal vi bruge blød/fleksibel blæk, der er specielt lavet til at printe læder.Blødt blæk er godt til at strække, og det kan modstå -10 ℃ temperatur.

Sammenlignet med øko-solvent blæk, er fordelene ved at bruge UV blæk på silikoneprodukter, at de produkter, vi kan printe, ikke er begrænset af dens grundfarve, fordi vi altid kan printe et lag hvidt til at dække det.

Inden udskrivning skal vi også bruge coating/primer.Først skal vi bruge affedtningsmiddel til at rense olien fra silikonen, derefter tørrer vi primeren af ​​på silikone, og bager den ved høj temperatur for at se om den er ordentligt kombineret med silikonen, hvis ikke, bruger vi affedtningsmidlet igen og primeren.

Til sidst bruger vi UV-printeren til at printe direkte.Herefter får du et klart og holdbart billede på silikoneproduktet.

Kontakt gerne vores salg for at få en mere omfattende løsning.


Indlægstid: Jul-06-2022